Venirea lui Viorel Hizo in Giulesti nu reprezinta un motiv de foarte mare bucurie in vestiarul rapidist. Jucatorii mai vechi, printre care Maldarasanu si Maftei, si-au pus in garda colegii in ceea ce priveste metodele de lucru ale „Dulaului&ld
Venirea lui Viorel Hizo in Giulesti nu reprezinta un motiv de foarte mare bucurie in vestiarul rapidist. Jucatorii mai vechi, printre care Maldarasanu si Maftei, si-au pus in garda colegii in ceea ce priveste metodele de lucru ale „Dulaului“. George Copos evita sa anunte numele noului tehnician inainte de disputarea finalei Cupei Romaniei.

„Mantaua de vreme rea“ a lui George Copos este foarte aproape sa revina in Giulesti. Chiar daca in urma cu trei ani, la plecarea de la Rapid, Hizo s-a jurat ca nu va mai colabora niciodata cu patronul lui preferat, tehnicianul a revenit la sentimente mai bune. Schimbarea antrenorilor nu reprezinta un motiv de bucurie pentru jucatori, care de la „blandul“ Lucescu trec direct la „durul“ Hizo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.