Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, a declarat, ieri, ca Emanuel Valeriu ar trebui sa se gandeasca daca „mai poate face fata“ sedintelor Consiliului, intrucat absentele lui pot determina o blocare a activita
Ralu Filip, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, a declarat, ieri, ca Emanuel Valeriu ar trebui sa se gandeasca daca „mai poate face fata“ sedintelor Consiliului, intrucat absentele lui pot determina o blocare a activitatii institutiei din lipsa de cvorum.

Ralu Filip le-a cerut membrilor Consiliului sa se gandeasca daca-si pot indeplini atributiile, ca sa nu mai existe problema lipsei de cvorum. Ceea ce a dat nastere acestei discutii a fost faptul ca Emanuel Valeriu lipseste frecvent de la sedintele CNA, ultima data fiind ieri, cand a anuntat ca nu mai poate ajunge pentru ca trebuie sa se duca la spital.

„Fiecare membru al Consiliului trebuie sa se gandeasca daca mai poate sa faca fata. E o varsta, daca nu mai poti, iti dai demisia si vine altcineva. Ori urmam toti acelasi regim de munca, ori stricam chestiunea. Nu se poate, la unii weekend-ul tine cinci zile“, a spus Ralu Filip.

Sedinta CNA de ieri, care trebuia sa inceapa la ora 11.00, a fost suspendata la ora 12.10 si amanata pentru azi, deoarece consiliul nu a intrunit cvoru mul necesar luarii deciziilor, fiind prezenti doar sase membri din unsprezece. Potrivit legislatiei audiovizuale, pentru a intruni cvorum la sedintele CNA, este nevoie de prezenta a minimum opt membri, iar pentru adoptarea unei decizii sunt necesare sase voturi.

Din cinci, doar un membru a lipsit motivat


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.