O romanca de 21 de ani, aflata in provincia spaniola Almeria, fost injunghiata mortal, duminica, de iubitul ei, intrucat acesta nu putea accepta faptul ca tanara intentiona sa se desparta de el. Ea a fost omorata in strada, sub privirile ingrozite a
O romanca de 21 de ani, aflata in provincia spaniola Almeria, fost injunghiata mortal, duminica, de iubitul ei, intrucat acesta nu putea accepta faptul ca tanara intentiona sa se desparta de el. Ea a fost omorata in strada, sub privirile ingrozite ale localnicilor. Comunitatea romanilor din Vicar este socata de ceea ce s-a intamplat.

Duminica, tanara impreuna cu prietenul ei de origine romana, a fost sa isi viziteze mama in localitatea Vicar din provincia Almeria, Spania. Potrivit vecinilor, in jurul orei 2, din apartamentul femeii de 38 de ani s-au auzit zgomote puternice. La scurt timp, tanara de 21 de ani a fost vazuta fugind pe scarile cladirii in timp ce prietenul ei, I.R, de 27 de ani, alerga in spatele ei avand in maini doua cutite. Cativa locuitori ai cladirii au incercat sa il indeparteze pe barbat de tanara, dar acesta era intr-o stare de nebunie si, potrivit spuselor vecinilor, a incercat sa se indrepte cu cutitul spre ei, ceea ce i-a facut sa fuga din calea lui. In cateva clipe, el a prins-o pe tanara si a injunghiat-o in mijlocul strazii, aceasta decedand pe loc. “Cand a fost aruncata la pamant, el era atat de disperat, incat a in ceput sa planga si sa o sarute”, a spus unul dintre martorii tragicului eveniment.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.