Singura necunoscuta inaintea ultimei etape din Liga I, programata maine, de la ora 17.00, este cea legata de ocupanta locului secund in clasament. Steaua va fi obligata sa nu piarda la Petrosani pentru a putea participa in preliminariile Champions L
Singura necunoscuta inaintea ultimei etape din Liga I, programata maine, de la ora 17.00, este cea legata de ocupanta locului secund in clasament. Steaua va fi obligata sa nu piarda la Petrosani pentru a putea participa in preliminariile Champions League, insa Jiul a anuntat ca nu se va preda fara lupta. Mai mult, telefoanele „minerilor“ au fost confiscate pana dupa intalnirea cu Steaua.

Jiul Petrosani este echipa care apare in centrul atentiei pe final de sezon. Sezonul trecut, „minerii“ au contribuit la decaderea Rapidului, iar acum pot face acelasi lucru cu Steaua. Diferenta este ca, de data aceasta, in joc nu mai e titlul de campioana, ci locul secund. Miza este insa aceeasi: calificarea in Liga Campionilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.