Multimiliardarul roman Iosif Constantin Dragan revine in peisajul autohton al afacerilor, anuntand ca va face investitii majore in Romania. Fondatorul Butan Gas spune ca va construi cladiri de birouri si apartamente si va produce energie alternativa
Multimiliardarul roman Iosif Constantin Dragan revine in peisajul autohton al afacerilor, anuntand ca va face investitii majore in Romania. Fondatorul Butan Gas spune ca va construi cladiri de birouri si apartamente si va produce energie alternativa, cum ar fi cea eoliana.

Dupa o perioada lunga de absenta, multimiliardarul roman Iosif Constantin Dragan revine in peisajul autohton al afacerilor cu un anunt privind viitoarele investitii in Romania. Butan Gas va aloca fonduri pentru construirea de cladiri de birouri si apartamente, precum si pentru proiecte privind producerea de energie din surse alternative, cum ar fi cea eoliana, fara a renunta insa la dezvoltarea business-ului cu GPL, a declarat Iosif Constantin Dragan, fondatorul Butan Gas.

„Vom investi in Romania in imobiliare si energii alternative. Viitorul apartine energiilor alternative, cum ar fi cea eoliana, solara si biodiesel, si vom investi in acest domeniu. Asta nu inseamna ca vom renunta la business-ul cu GPL, pe care vom continua sa-l dezvoltam. De asemenea, vom dezvolta in urmatorii ani in Romania m ai multe proiecte imobiliare“, a declarat agentiei Mediafax Iosif Constantin Dragan, la resedinta sa din Palma de Mallorca.

'Tin la intimitatea noastra>>
Intrebat de ce a refuzat constant in ultimii ani sa apara in mass-media, chiar si atunci cand s-a vehiculat ideea potrivit careia n-ar mai fi in viata, Dragan raspunde: „Pentru ca tin la intimitatea noastra“.
Cel care a fondat in anul 1948 grupul Butan Gas a delegat conducerea afacerilor sotiei sale Daniela Veronica Gusa, de Dragan, care ocupa din anul 2001 functia de presedinte executiv al grupului.
„Dar sa nu uite nimeni ca eu am fondat grupul asta de la zero. Ea (Daniela Veronica Gusa de Dragan - n.r.) va continua sa dezvolte business-ul inceput de mine in 1948“, spune Dragan, care adauga ca grupul pe care l-a dezvoltat, si care este prezent acum in zece tari, are o cifra de afaceri anuala care depaseste un miliard de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.