Cristi Borcea si George Copos ar trebui sa vanda o butelie si respectiv o placinta ca sa-i faca statuie lui Gigi Becali. Ar fi, poate, un mod potrivit de a-i multumi pentru ca Steaua a „reusit“ sa regreseze dupa ce a castigat opt milioan
Cristi Borcea si George Copos ar trebui sa vanda o butelie si respectiv o placinta ca sa-i faca statuie lui Gigi Becali. Ar fi, poate, un mod potrivit de a-i multumi pentru ca Steaua a „reusit“ sa regreseze dupa ce a castigat opt milioane de euro din participarea in grupele Ligii Campionilor. Si asa cum ii sta bine oricarei statui, la baza ar trebui sa existe un citat celebru. Ne permintem sa facem o sugestie: „M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat“.

Rivalii „ros-albastrilor“ pot sta linistiti. Gigi Becali, zis si Mihai Viteazul, zis si Razboinicul Luminii, zis si Ursul Carpatin, are o rezerva inepuizabila de planuri care se bat cap in cap. Ziua si planul. Astazi vrea sa ii transfere pe Thereau si Elton, maine acestia sunt jucatori de baza. Astazi ii ameninta pe suporteri, maine le imparte bilete sa intre la meci. Astazi se pupa cu cineva, maine il face „hahalera“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.