Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) pregateste norme prin care sa faca functional cadrul legislativ privind magazinele duty-free si prin care sa clarifice aspectele legate de posibilitatea reinfiintarii acestora la granitele terestre cu tarile d
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) pregateste norme prin care sa faca functional cadrul legislativ privind magazinele duty-free si prin care sa clarifice aspectele legate de posibilitatea reinfiintarii acestora la granitele terestre cu tarile din afara UE, au declarat agentiei Mediafax surse din MEF. Legea de respingere a Ordonantei privind comercializarea marfurilor in regim duty-free si duty-paid, aprobata de Parlament si promulgata saptamana trecuta, nu contravine normelor europene, dar este nevoie de dispozitii tranzitorii (...). Prin norme clarificam aspecte legate de reinfiintarea magazinelor la granita cu Ucraina, Serbia si R. Moldova. Astfel, vor putea sa ramana 32 de magazine, daca mai vor. Magazinele vor putea fi redeschise dupa aparitia Normelor Metodologice. Totodata, vor fi inchise 2 din cele 3 magazine de la Clubul Diplomatilor. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.