Ceea ce ar fi trebuit sa fie o sarbatoare a handbalului pentru Rm. Valcea s-a transformat, duminica, intr-un circ politicianist. Prezenta lui Traian Basescu la finala Cupei Cupelor, castigata de Oltchim, a transformat un meci de handbal intr-o verit
Ceea ce ar fi trebuit sa fie o sarbatoare a handbalului pentru Rm. Valcea s-a transformat, duminica, intr-un circ politicianist. Prezenta lui Traian Basescu la finala Cupei Cupelor, castigata de Oltchim, a transformat un meci de handbal intr-o veritabila cacealma de imagine electorala. Numai ca cei peste 3.500 de spectatori prezenti in Sala Sporturilor „Traian“ din orasul oltean au dovedit ca le iubesc mai mult pe campioane
decat pe „reales“.

Organizarea meciului retur al finalei Cupei Cupelor, intre Oltchim Rm. Valcea si norvegiencele de la Byassen, a creat probleme organizatorilor inca de la inceput. Cererea imensa de bilete, distribuirea proasta a acestora, apoi falsificarea abonamentelor sau a tichetelor pentru marele meci au creat toate premisele ca problemele sa fie dintre cele mai mari in ziua partidei. De fapt, lucrurile chiar asa au si stat. Cozile imense de la intrarile in sala, neintelegerile dintre cerberi si cei care erau calcati in picioare pana sa ajunga la intrare, problemele cu locurile in incinta salii au parut, insa, o joaca de copii fata de nebunia care s-a declansat la aparitia presedintelui Traian B asescu. Atunci, cu jumatate de ora inainte de sosirea „realesului“, accesul pe strazi a fost interzis, in timp ce in sala de protocol invitatii au fost rugati sa paraseasca incinta. Printre invitati se afla seful sportului romanesc, Octavian Belu, dar si consilierul prezidential Mariana Bitang, presedintele FR de Handbal, Cristian Gatu, si oficiali ai Federatiei Europene de specialitate.

Agitatori ai PD au facut campanie electorala
De parca toate problemele de pana atunci nu erau suficiente, prezenta presedintelui a derutat atat presa, cat si pe organizatori. Traian Basescu a intarziat un sfert de ora inceperea partidei, dar si festivitatea de dinaintea meciului. Surprinzator insa, in momentul in care a intrat in sala, presedintele nu a avut parte de valul de simpatie la care s-ar fi asteptat. Ba, din contra!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.