Andrei Iucinu a anuntat ieri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis ca el este fiul jurnalistului Dumitru Tinu, ca isi va schimba numele de familie. Hotararea de ieri a Tribunalului Bucuresti este definitiva, dar poate fi, totusi, atacata cu recurs.<
Andrei Iucinu a anuntat ieri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis ca el este fiul jurnalistului Dumitru Tinu, ca isi va schimba numele de familie. Hotararea de ieri a Tribunalului Bucuresti este definitiva, dar poate fi, totusi, atacata cu recurs.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca Andrei Iucinu este, intr-adevar, fiul jurnalistului Dumitru Tinu. Hotararea poate fi, totusi, atacata cu recurs. Judecatorii Tribunalului Bucuresti au respins, ieri apelul formulat de sotia si fiica lui Dumitru Tinu impotriva hotararii Judecatoriei sectorului 1, in procesul privind paternitatea lui Andrei Iucinu. Astfel, Tribunalul Bucuresti a recunoscut decizia magistratilor Judecatoriei sectorului 1, care au stabilit ca Andrei Iucinu este, intr-adevar, fiul jurnalistului Dumitru Tinu.

Hotararea de ieri a Tribunalului este definitiva, dar poate fi, totusi, atacata cu recurs in termen de 15 zile. Avocatul lui Andrei Iucinu, Haralambie Voicilas, este, de altfel, convins ca sotia si fiica lui Dumitru Tinu vor inainta recurs. Asta nu l-a impiedicat, insa, ieri, pe Andrei Iucinu sa declare ca isi va schimba numele de familie in Tinu. F iul jurnalistului a mai declarat ca va avea un cuvant de spus si in ceea ce priveste actiunile de la cotidianul Adevarul. In fine, Andrei Iucinu a mai declarat si ca se va constitui parte in dosarul penal privind moartea tatalui sau, caci este de parere ca Dumitru Tinu nu ar fi fost victima unui simplu accident. De partea cealalta, fiica lui Dumitru Tinu, Ana-Maria, nu a dorit sa comenteze nici decizia de ieri a Tribunalului Bucuresti si nici declaratiile facute de Andrei Iucinu dupa pronuntarea hotararii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.