Dinamovistii au primit medaliile de campioni si au sarbatorit impreuna cu fanii, sambata seara, la ultima aparitie pe teren propriu in acest sezon. Singurul care nu a gustat “momentul” a fost seful LPF, Dumitru Dragomir, care a fost nevo
Dinamovistii au primit medaliile de campioni si au sarbatorit impreuna cu fanii, sambata seara, la ultima aparitie pe teren propriu in acest sezon. Singurul care nu a gustat “momentul” a fost seful LPF, Dumitru Dragomir, care a fost nevoit sa paraseasca rapid stadionul dupa festivitatea de premiere, pentru a nu avea probleme cu fanii destul de excitati nervos. Cum rivalitatea nu are limite, Gigi Becali este hotarat sa se bata cu dinamovistii si in petreceri, propunandu-le stelistilor o sarbatoare aflata sub semnul crucii.

Stadionul din Soseaua Stefan cel Mare a fost luat cu asalt de spartani la ultimul meci al „cainilor“ pe teren propriu. Nu a mai contat ca echipa a pierdut, sarbatoarea a fost totala. Dupa fluierul de final, fanii au invadat terenul fiind nevoie de interventia fortelor de ordine, care le-au cerut acestora sa plece de pe gazon, astfel incat sa poata fi amenajata o scena in centru, pentru a fi premiati campionii. Spectacolul a fost total, pe scena au urcat Stefan Banica jr si Phoenix, iar pe gazon au defilat spartanii calare, spartanii in formatie de asalt si, specific zonei, spartanii cu caini . Chiar si jucatorii au revenit in fata publicului flancati de spartani cu scuturi, totul fiind invaluit intr-un aer razboinic.

Medaliile le-au fost inmanate de primarul Bucurestiului, Adriean Videanu, iar tricourile le-au primit din mainele presedintelui Consiliului de Administratie al clubului Dinamo, Nicolae Badea, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, ocupandu-se de felicitari. Primul chemat pe scena a fost directorul executiv Cristi Borcea, urmat de membri ai staff-ul tehnic, antrenori secunzi, maseori, preparatori fizici etc., dupa care si-au facut aparitia Mircea Rednic si jucatorii. Cand trofeul a fost ridicat de capitanul Claudiu Niculescu, au pornit cele cinci tunuri de confetti si sutele de focuri de artificii amplasate pe pista de atletism din jurul terenului si a scenei, cei 12.000 de suporteri avand parte de un spectacol complet.

'Corleone>> s-a trezit cu o torta in måna
Surprinzator, singurul personaj care a avut probleme la sarbatoarea “cainilor“ a fost prsedintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir. Inca din timpul meciului, fanii au afisat un banner impotriva acestuia: „Medalii de campioni inmanate de un bufon“. Unul dintre spectatorii care au patruns pe gazon pentru a se bucura alaturi de fotbalistii lui Mircea Rednic i-a pus o torta in mana presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, in timp ce acesta dadea declaratii presei. „Au organizat o petrecere frumoasa, prin care au aratat ca merita sa fie campionii Romaniei din acest an, dar pentru Liga Campionilor le mai trebuie cel putin doi jucatori“, atat a putut Dragomir sa declare inainte sa intre pe mana suporterului naravas. In acelasi timp, un grup numeros de suporteri striga cu patos: „La puscarie, Mitica, la puscarie!“. Luat prin surprindere de turnura pe care o luau lucrurile, Dragomir a “sters-o englezeste“, fugind spre iesirea de pe teren.

Stelistii vor defila cu o cruce in frunte
Chiar daca este in conflict cu fanii, Gigi Becali spera sa se impace cu acestia si chiar planuieste o manifestatie in centrul Capitalei, unde sa fie sarbatorita calificarea in grupele Ligii Campionilor. Amator de istorie, patronul stelist are deja o problema cu spartanii si este hotarat sa-i invinga la sarbatori, propunand o manifestatie cu un evident iz de ceremonie funerara. „Dinamovistii sunt spartani si e foarte bine ca au facut pozele alea, dar cand ne vom califica in grupele Ligii Campionilor vom face o manifestatie in Bucuresti cu un autobuz fara acoperis, cu crucea in frunte si cu steagul ros-albastru. Ei sunt spartani, noi cu crucea, sa vedem cine o sa fie mai puternic in Liga Campionilor. Ei erau cu sabiile, noi o sa fim cu crucea“, a spus Becali. Acesta a mentionat ca in sezonul viitor vrea sa formeze o echipa foarte puternica de romani, ceea ce nu inseamna, insa, ca va renunta la strainii din lot: „Vom face o echipa foarte puternica din romani. Si cand spun asta nu considerati ca pleaca strainii, pentru ca nu pleaca. Nu-l mai vand pe Elton. Daca il vrea MM la Urziceni? Nu-l las“.

Liga I, etapa a 33-a

UTA - POLI TIMISOARA 2-1 (1-1)
Hora-26' G. Bucur-49' Edson-65'


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.