ARAS - Asociatia Romana Anti-SIDA - organizeaza maine un Memorial SIDA, cu ocazia Zilei Internationale a Lumanarilor Aprinse. Ceremonia are loc in Parcul Herastrau, pe aleea dintre Sos. Kisseleff si Pavilionul H, intre orele 17.30 si 20.30. In a trei
ARAS - Asociatia Romana Anti-SIDA - organizeaza maine un Memorial SIDA, cu ocazia Zilei Internationale a Lumanarilor Aprinse. Ceremonia are loc in Parcul Herastrau, pe aleea dintre Sos. Kisseleff si Pavilionul H, intre orele 17.30 si 20.30. In a treia duminica de mai a fiecarui an, mii de comunitati din intreaga lume se reunesc pentru a aprinde lumanari si candele in memoria celor care au murit de SIDA. La noi, ritualul aprinderii lumanarilor isi propune sa aduca un omagiu colectiv celor 4788 de romani disparuti, sa transmita un mesaj de incurajare celor 12.089 de persoane (copii si adulti) care traiesc cu HIV/SIDA si sa lanseze un indemn la prevenire celorlalti semeni ai lor.
Ziua Internationala a Lumanarilor Aprinse este cea mai ampla miscare anti-SIDA din lume, iar ARAS o marcheaza de la fondarea sa in 1992. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.