Pe scurt, povestea se poate rezuma astfel: trei secrete, doua femei, un singur Graal... Un pic mai detaliat, ar insemna: * iulie 1209 - in Carcassonne, o tanara primeste un manuscris misterios de la tatal ei care sustine ca in aceasta carte se gases
Pe scurt, povestea se poate rezuma astfel: trei secrete, doua femei, un singur Graal... Un pic mai detaliat, ar insemna: * iulie 1209 - in Carcassonne, o tanara primeste un manuscris misterios de la tatal ei care sustine ca in aceasta carte se gaseste secretul adevaratului Graal. Desi Alais nu poate intelege cuvintele ciudate si simbolurile pe care acestea le ascund, ea stie ca acum scopul vietii ei este pastrarea secretului labirintului... * iulie 2005 - Alice Tanner descopera doua schelete intr-o pestera uitata din Pirineii francezi. Intrigata de simbolul labirintului sculptat in piatra, ea isi da seama ca a tulburat ceva menit sa ramana ascuns.
Celebra in Marea Britanie ca prezentatoare a unei emisiuni despre cititori si scriitori a postului BBC, Kate Mosse nu este numai un star TV, ci si membra a Royal Society of Arts si cofondator si director onorific al premiului literar Orange. Ea a mai publicat doua romane in urma cu zece ani, dar succesul international i-a fost adus de "Labirintul". (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.