Cristian David, ministrul Internelor si Reformei Administrative, i-a premiat ieri pe dinamovisti pentru cucerirea celui de-al 18-lea titlu de campioni din istorie. Demnitarul avea pregatite plachete pentru toti fotbalistii care au evoluat la Dinamo i
Cristian David, ministrul Internelor si Reformei Administrative, i-a premiat ieri pe dinamovisti pentru cucerirea celui de-al 18-lea titlu de campioni din istorie. Demnitarul avea pregatite plachete pentru toti fotbalistii care au evoluat la Dinamo in acest sezon, inclusiv Ionel Ganea, care s-a transferat la Rapid, motiv pentru care nu a fost prezent ieri la festivitate. Ministrul David s-a ales cu o pereche de manusi, din partea lui Bogdan Lobont, cu o minge pe care si-au pus autografele Claudiu Niculescu si Ionel Danciulescu, si cu un tricou inscriptionat cu numele sau si cifra 18. "De-a lungul timpului am facut dovada sustinerii mai mult decat morale a clubului. Nu ne vom opri aici si sunt convins ca vom ajunge sa sarbatorim si al 19-lea si al 20-lea titlu. Nu stiu in ce masura va mai exista un astfel de moment in care eu sa va inmanez plachetele omagiale. Este doar un moment fericit si inspirat pe care il am in timpul mandatului meu la Ministerul Internelor si Reformei administrative", a declarat ministrul Cristian David. "Este ceva foarte frumos. Este pentru prima data cand sunt premiat de un ministru. Sper sa-i mai dam ocazia sa ne premieze. Maine seara (n.r. azi) vom primi cea mai frumoasa medalie (n.r. - medaliile de campioni), pentru care am muncit. Am un loc special in casa unde pastrez toate medaliile primite de-a lungul timpului", a spus Claudiu Niculescu. "Cand castigam ne premiaza toata lumea, dar si cand nu sunt rezultate sa vedeti ce injuraturi imi iau. Dar eu sunt antrenat. A fost un an deosebit si ne bucuram. Domnul ministru este un dinamovist convins, dinainte de a fi ministru de Interne", a comentat si Cristi Borcea, directorul executiv al "cainilor". Oficialul dinamovist a vorbit si despre posibilitatea ca Ministerul sa concesioneze clubului stadionul. "Este o problema care nu mai depinde de noi. Noi am vorbit, noi suntem chiriasi. Sunt anumite etape pe care noi nu putem sa le fortam", a explicat Borcea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.