Sper ca miercuri lucrurile sa se finalizeze, sa stim o data, sa iesim din acest scandal politic pe care il tinem de prea multa vreme. Traian Basescu, in continuare, este supus unei proceduri. El merge in fata cetatenilor, care se pronunta daca sunt s
Sper ca miercuri lucrurile sa se finalizeze, sa stim o data, sa iesim din acest scandal politic pe care il tinem de prea multa vreme. Traian Basescu, in continuare, este supus unei proceduri. El merge in fata cetatenilor, care se pronunta daca sunt sau nu de acord cu aceasta suspendare. Sa pleci in acele conditii, sa vii dupa aceea din nou sa ceri votul, sigur este dreptul lui constitutional, dar nu mi se pare neaparat ca este o asumare a responsabilitatilor pe care si domnia sa si noi ceilalti le avem. Cred ca petrecem mult prea mult timp cu jocurile astea de-a plecatul, venitul, sanctionatul, cred ca avem alte responsabilitati si eu sper ca cel putin Guvernul sa isi vada de responsabilitatile lui. Noi, la Parlament, incercam sa ne vedem de responsabilitatile noastre, care sunt in primul rand sa votam legi, si ar trebui si la Cotroceni sa se intample la fel.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.