Grupul francez Flash Consult Invest si-a facut intrarea pe piata romaneasca, ieri, prin deschiderea primului mall din Pitesti. Dupa cum ne-a declarat Moshe Turgeman, unul dintre dezvoltatorii Euro-mall, aceasta alegere este rezultatul unei analize de
Grupul francez Flash Consult Invest si-a facut intrarea pe piata romaneasca, ieri, prin deschiderea primului mall din Pitesti. Dupa cum ne-a declarat Moshe Turgeman, unul dintre dezvoltatorii Euro-mall, aceasta alegere este rezultatul unei analize detaliate a mai multor piete potentiale. Lucrarile de constructie la centrul comercial s-au desfasurat intre septembrie 2005 si martie 2007, cu o investitie de cca. 40 milioane euro. Mall-ul cuprinde o suprafata totala construita de 32.000 mp, dispusa pe 3 niveluri. "Vom continua, speram cu acelasi succes, sa extindem reteaua de mall-uri de tip european in alte orase ale Romaniei, precum Galati, Craiova si Ploiesti", a declarat Tomer Barhon, un alt reprezentant al companiei. In legatura cu viitoarele proiecte, Moshe Turgeman a mentionat colaborarea cu Fondul Austriac de Investitii Immoeast, care detine la ora actuala 25% din actiunile mall-ului de la Galati. Legatura cu Immoeast se va mentine si pentru realizarea primului proiect rezidential al grupului, ce va cuprinde 1.000 de apartamente, in zona Baneasa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.