Pilotul Mihai Marinescu a apreciat ca Bucharest Challenge 2007, eveniment ce va cuprinde curse din Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 International Marea Britanie si Cupa Dacia Logan, va fi marcat de probleme de trafic, deoar

Pilotul Mihai Marinescu a apreciat ca Bucharest Challenge 2007, eveniment ce va cuprinde curse din Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 International Marea Britanie si Cupa Dacia Logan, va fi marcat de probleme de trafic, deoarece vor concura foarte multe masini.
"E primul circuit stradal pentru mine si nu vreau sa abandonez din primul viraj din cauza zidurilor de beton. O sa fie foarte multe masini (n.r. - 45) si vor fi probleme de trafic", a spus Marinescu, pilot care concureaza si in CE de Formula Renault 2.0. Mihai Marinescu va reprezenta, impreuna cu Claudiu David, echipa franceza Ruffier Racing la cursa FIA GT, care va avea loc intre 18 si 20 mai pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului. Claudiu David a debutat recent in Campionatul Mondial de Raliuri, ocupand locul 20 la grupa N in Raliul Argentinei. "Singurul obiectiv este sa merg cat mai bine si sa reusesc sa depasesc pe cineva, iar astfel nu o sa am probleme cu cei din spate", a spus David.

Maine are startul raliul din jurul Casei Poporului

In perioada 18 - 20 mai 2007, Bucurestiul va intra pe harta celor mai importante evenimente din lumea sporturilor cu motor. Pe un circuit stradal, construit in jurul Casei Poporului, se vor intrece bolizii din Campionatul FIA GT. Calendarul pe 2007 al Campionatului FIA GT va debuta cu etapa de la Zhuhai, in China, se va merge apoi la Silverstone, dupa care este programata etapa de la Bucuresti. Cursa se va desfasura pe un circuit stradal conceput de Hermann Tilke, celebrul arhitect care a construit pistele de Formula 1 din Bahrein, Shanghai, Malaezia si Turcia. Dupa etapa din centrul Capitalei, pilotii din FIA GT vor merge la Monza si la Oschersleben. Traditionala cursa de 24 de ore de la Spa Francorchamps este programata in luna iulie, dupa care urmeaza etapele de la Adria (Italia), Brno (Cehia), Nogaro (Franta) si Zolder (Belgia). Evenimentul, programat in perioada 18 - 20 mai 2007 pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. Izvor, aduna la un loc competitii de top din lumea sporturilor cu motor: Campionatul FIA GT, Grand Prix Masters, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 Internationala Marea Britanie si Cupa Dacia. Circuitul stradal pe care se vor desfasura cursele din Campionatul FIA GT are o lungime de 3.180 metri. Costul unui bilet in tribuna BRONZ este de 70 RON.
Pretul unui bilet in tribunele din zona ARGINT, amplasate pe Bulevardul Natiunilor Unite, este de 100 RON. Pentru tribunele din zona GOLD, amplasate pe Str. Izvor, Bulevardul Libertatii si Bulevardul Natiunile Unite, pretul unui bilet este de 180 RON, iar un bilet in tribuna PLATINA, amplasata pe Calea 13 Septembrie, costa 250 RON. Toate aceste bilete sunt valabile pentru intreg week-end-ul si sunt cu toate taxele incluse. Biletul pentru accesul in paddock, pe parcursul celor trei zile de cursa, costa 70 RON. Biletele pentru sectorul VIP costa 800 euro (fara TVA).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.