Dupa preluarea Petrom, OMV Romania nu intentioneaza sa renunte la brandul OMV, care va merge in paralel cu brandurile Petrom, PetromV si OMV pe pietele din Europa de Sud-Est, a declarat ieri, pentru NewsIn, Vlad Seitan, directorul de marketing al OMV
Dupa preluarea Petrom, OMV Romania nu intentioneaza sa renunte la brandul OMV, care va merge in paralel cu brandurile Petrom, PetromV si OMV pe pietele din Europa de Sud-Est, a declarat ieri, pentru NewsIn, Vlad Seitan, directorul de marketing al OMV Romania. In privinta companiei Petrom, se urmareste transformarea ei in hub-ul regional de dezvoltare al OMV Romania. "Nu vom renunta la brandul OMV, pentru ca este un brand foarte puternic, la care am muncit foarte mult", a spus Seitan.
Anul trecut, OMV a vandut catre Petrom toate benzinariile pe care le detinea in Romania, in Bulgaria si in Serbia. Petrom detine, la ora actuala, 43 de benzinarii PetromV pe piata romaneasca, iar planurile de expansiune ale companiei vizeaza ca pana in 2010 sa se ajunga la un numar de 250 de statii de distributie carburanti.
Mariana Gheorghe, directorul general executiv al Petrom, declara agentiei NewsIn, la sfarsitul lunii aprilie, ca Petrom, dupa primul centru de operare existent in Romania, isi creeaza un al doilea centru in zona Marii Caspice. Petrom isi creeaza cel de-al doilea centru de operare pentru a putea deveni motorul dezvoltarii regionale a Grupului OMV.
Aceasta a tinut sa precizeze ca Petrom va avea un al doilea centru de operare in zona caspica, in special in Kazahstan si in Rusia, extinderea activitatilor principale in aceasta zona corespunzand strategiei grupului ca Petrom sa devina hub-ul de operare al OMV in Europa de Sud-Est.
Presedintele OMV, Wolfgang Ruttenstorfer, sustinea la Viena, in luna octombrie a anului pecedent, ca Petrom va fi al doilea cartier general al OMV, dupa Austria, si va reprezenta baza pentru dezvoltarea afacerilor grupului in zona Marii Negre si a Marii Caspice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.