La Bucuresti
Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi temporar noros, iar spre seara si noaptea vor fi conditii de aversa si descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar minima se va situa in jurul val
La Bucuresti
Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi temporar noros, iar spre seara si noaptea vor fi conditii de aversa si descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 15 grade.
In tara
Vremea se va raci, exceptand sud-estul tarii, unde se va mentine deosebit de calda. Cerul va prezenta innorari accentuate si vor fi averse si descarcari electrice in Banat, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei. Se mentin conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra de la 16-17 grade in nordul extrem al tarii pana la 30-31 de grade in Baragan. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.