"Elton a costat 850.000 de dolari, 500.000 de dolari am mai dat la o firma de consultanta, care ar trebui sa mai primeasca inca 800.000 de dolari in iunie. Nu mai vreau consultanta, nu-i mai dau pe aia 800.000 si da-i si pe aia 500.000, ca serviciile
"Elton a costat 850.000 de dolari, 500.000 de dolari am mai dat la o firma de consultanta, care ar trebui sa mai primeasca inca 800.000 de dolari in iunie. Nu mai vreau consultanta, nu-i mai dau pe aia 800.000 si da-i si pe aia 500.000, ca serviciile pentru Elton nu prea imi convin! De-aia l-am dat afara, normal ca are legatura cu plecarea lui Meme. Bai, esti nebun, sa dai 1,3 milioane ca ma consultau pe mine astia? Aici a gresit el, a angajat o firma de consultanta. Eu sunt sanatos, nu bolnav! Vroia sa ne consulte firma aia pe noi, asa vedea sa conduca Steaua, si mie nu prea imi place sa ma invete strainii pe mine sa conduc", a spus Gigi Becali marti seara, intr-o emisiune televizata.
"Atunci m-am suparat. I-am zis: <<Tu stii ca eu nu lucrez cu o firma straina, nu sunt de acord!>>. Plateste taxe mai putine, un fel de evaziune fiscala mascata! Nu e off-shore-ul lui Stoica, e al firmei de consultanta. Pai, 1,3 milioane ca sa ne consulte pe noi? Nu mai vreau consultanta, ca nu mai vreau jucatori straini", a spus Gigi Becali. Boss-ul din Ghencea a subliniat ca motivul despartirii de Stoica nu are nici o legatura cu Valeriu Argaseala, mafie sau rusi. "L-am sunat alaltaieri, era la spital, nu stiu ce analize facea. N-are de ce sa fie suparat, i-am si zis: <<Ai vrut de vreo doua ori sa pleci, considera ca ai plecat tu!>>. Cu el am dus cinci ani de razboaie, a facut o greseala, dar nu pot sa uit clipele alea. L-am sunat: <<Ce faci?>>, <<Sunt la spital, patroane!>>. Pentru ce a facut, eram obligat sa-l dau afara, daca nu luam atitudine dadeam de belea si eu, si nepotii mei. A gresit ceva, nu rau intentionat. Daca il apar, nu poate sa-i faca nimeni nimic, numai eu pot sa contest. A semnat ceva si numai daca eu il contest poate sa aiba probleme. Si daca m-a furat, care e problema? La Steaua el nu va mai fi!", a spus Gigi Becali. Boss-ul din Ghencea a mai afirmat ca Stoica devenise "obraznic" si "arogant" in ultimul timp. "Incepuse sa aiba si un comportament... Eu vorbeam cu el ca si cu un frate mai mic: <<Mihai, nu te mai certa cu astia, nu mai vreau sa intru in lupte. Nu vreau sa-ti dau ordine, dar termina cu scandalurile!>> Deja se credea prea mare, intra in razboi cu toata lumea. Tot el tipa la mine! Cand eu spuneam ceva, nu era bine. Era prea arogant, prea obraznic, nu mai eram prieten cu el, aveam relatie de patron-functionar. Si-a dat seama ca a gresit, mi-a zis ca ar sti ce sa faca acum. E, acum e prea tarziu, s-a umplut paharul. Le sterg insa cu buretele, de-aia l-am sunat", a spus Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.