UniCredit si Capitalia, a treia mare banca din Italia, au confirmat ca negociaza o fuziune care ar conduce la formarea celui mai mare grup bancar italian, cu valoare combinata de peste 130 de miliarde de dolari. Bancile au confirmat discutiile dupa
UniCredit si Capitalia, a treia mare banca din Italia, au confirmat ca negociaza o fuziune care ar conduce la formarea celui mai mare grup bancar italian, cu valoare combinata de peste 130 de miliarde de dolari. Bancile au confirmat discutiile dupa ce zvonurile privind un acord iminent s-au intensificat in ultima saptamana, determinand cresterea cotatiei actiunilor Capitalia la un nivel record absolut. Capitalia a anuntat ca nu a fost convenit inca un acord, dar surse apropiate situatiei au spus ca discutiile ar putea fi finalizate cel mai devreme la inceputul saptamanii viitoare. Potrivit estimarilor anterioare ale analistilor, oferta Unicredit pentru Capitalia ar putea fi de 8,3-9,2 euro pe actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.