Producatorul american de echipamente de telecomunicatii Motorola a semnat un contract in valoare de 2,3 miliarde dolari (1,7 miliarde euro) cu principalul distribuitor de telefoane mobile din China, China Postel Mobile Communication Equipment. Acest
Producatorul american de echipamente de telecomunicatii Motorola a semnat un contract in valoare de 2,3 miliarde dolari (1,7 miliarde euro) cu principalul distribuitor de telefoane mobile din China, China Postel Mobile Communication Equipment. Acest contract, semnat luni la Chicago, mizeaza pe vanzari in 2007 de 16 milioane de telefoane. Contractul este unul dintre cele mai importante ce urmeaza a fi anuntate cu ocazia celei de-a doua sesiuni de dialog economic strategic sino-american, ce va avea loc saptamana viitoare la Washington, a indicat cotidianul China Postel pe site-ul sau. In 2006, compania chineza a facut comenzi de telefoane de la producatorul american de peste un miliard de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.