Peste 150 de firme si 3.000 de specialisti au participat la editia de anul acesta a expozitiei de IT&C, Computers and Electronics Romanian Fair (CERF), unde au fost prezentate peste 75.000 de marci. Cele mai mari standuri au fost inchiriate de op
Peste 150 de firme si 3.000 de specialisti au participat la editia de anul acesta a expozitiei de IT&C, Computers and Electronics Romanian Fair (CERF), unde au fost prezentate peste 75.000 de marci. Cele mai mari standuri au fost inchiriate de operatorii de telefonie.
Vizitatorii de la CERF au avut posibilitatea de a vedea cea mai mare plasma din lume, precum si cele mai noi aparitii din domeniul sistemelor digitale. Retailerii din domeniu au atras atentia celor care au venit la expozitie cu sisteme performante de gaming, simulatoare si periferice de ultima generatie care au fost puse la dispozitia vizitatorilor.
Expozitia si conferinta CERF 2007 au cuprins cinci sectiuni, potrivit echipei Expotek, organizatorul evenimentului. Acestea sunt comunicatii, solutii si sisteme digitale, Imaging Expo, solutii IT pentru afaceri si distributie IT. Metrul patrat pentru amenajarea unui stand la evenimentul Computers and Electronics Romanian Fair (CERF) a costat de la 99 euro, la 189 euro, in functie de locul unde este amplasat spaiul si de dotarile suplimentare solicitate de expozanti, au declarat reprezentantii organizatorului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.