Astazi, intre orele 12,00 si 18,00 are loc preselectia concursului de chitara electrica "Nationala de Rock", la initiativa laudabila a lui Adi Manolovici, un virtuoz al acestui instrument. Testul, care va cuprinde principalele tehnici pentru chitara
Astazi, intre orele 12,00 si 18,00 are loc preselectia concursului de chitara electrica "Nationala de Rock", la initiativa laudabila a lui Adi Manolovici, un virtuoz al acestui instrument. Testul, care va cuprinde principalele tehnici pentru chitara rock (bending, tapping, alternate picking, sweep picking etc.) se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor "Grigore Preoteasa", din Capitala, Calea Plevnei nr. 61. Cei care vor trece de faza de preselectie vor intra in concursul propriu-zis, care va avea loc in data de 25 mai, la aceeasi locatie si va fi dotat cu premii substantiale. Pentru alte amanunte, cititi pe pagina de Internet www.nationaladerock.ro. ZIUA sprijina aceasta initiativa ca partener media, alaturi de alte posturi de televiziune, radio, trusturi de presa scrisa din dorinta de a promova talente autentice din domeniul rockului. (B.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.