Craiova va achita 1,5 milioane de euro pentru achizitionarea lui Prepelita (1,1 milioane de euro) si Tanasa (400.000 de euro). "Mai sunt de pus la punct mici detalii, dar afacerea este ca si rezolvata", a declarat Cornel Penescu, patronul gruparii di
Craiova va achita 1,5 milioane de euro pentru achizitionarea lui Prepelita (1,1 milioane de euro) si Tanasa (400.000 de euro). "Mai sunt de pus la punct mici detalii, dar afacerea este ca si rezolvata", a declarat Cornel Penescu, patronul gruparii din Trivale. Andrei Prepelita (mijlocas - 21 de ani, 1,78m, 70kg), fotbalist dorit de gruparile bucurestene Dinamo, Steaua si Rapid, a semnat cu Universitatea un contract pe cinci ani, cu un salariu anual de 100.000 de euro, iar Ciprian Tanasa (atacant - 26 de ani, 1,77m, 68 kg) a semnat un angajament pe patru sezoane, cu un salariu de 90.000 de euro pe sezon. "Sper ca oltenii sa fie mandri ca am reusit sa luam doi jucatori de mare valoare. Cu ei, cu cei aflati acum in lot si cu cine va mai veni cred ca putem sa recladim o echipa care sa mearga an de an in cupele europene", a spus Adrian Mititelu, patronul alb-albastrilor. "Prepelita este oltean, din Slatina, si trebuia sa se intoarca in Oltenia", a mai spus Mititelu, care a adaugat ca prietenia sa cu Penescu (cei doi fiind si parteneri de afaceri) a fost decisiva in transferul celor doi fotbalisti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.