Dornica sa obtina o noua performanta olimpica la Beijing, Camelia Potec a anuntat, ieri, ca va pleca in Franta pentru urmatoarele doua luni, urmand sa se decida ulterior daca se va pregati in continuare pentru JO 2008 la clubul din Canet-en-Roussillo
Dornica sa obtina o noua performanta olimpica la Beijing, Camelia Potec a anuntat, ieri, ca va pleca in Franta pentru urmatoarele doua luni, urmand sa se decida ulterior daca se va pregati in continuare pentru JO 2008 la clubul din Canet-en-Roussillon sau va reveni in tara. "Depinde foarte mult de cum ma voi acomoda. Daca totul merge bine, ma voi antrena in Franta pana la JO", a spus Potec, adaugand ca antrenoarea ei, celebra Doina Sava, a fost de acord cu decizia de a se pregati separat in Franta. "Am stat de vorba cu doamna Sava si amandoua am ajuns la concluzia ca asa este cel mai bine, ca eu sa plec in Franta, sa fiu in cantonament non-stop si sa-mi vad numai si numai de pregatire", a mai subliniat campioana olimpica de la Atena, care va reveni in tara peste doua luni pentru a participa la Campionatele Nationale de natatie, programate sa se desfasoare in Bucuresti, in perioada 18-22 iulie. "Aveam nevoie de o schimbare! Voi pleca in sudul Frantei, intr-un oras micut, Canet-en-Roussillon. Ma voi antrena acolo alaturi de echipa in care s-a pregatit si Laure Manaudou cu fostul ei antrenor, Phillippe Lucas. De la aceasta pregatire sper, deocamdata, sa ajung la performantele pe care le-am avut in 2004 si bineinteles sa-mi inchei cariera sportiva cu timpi mult mai buni decat cei pe care i-am indeplinit in 2004, ca sa nu am nici un regret ca am continuat patru ani degeaba. Daca reusesc acest lucru, probabil ca va veni si o medalie, de aceea am facut acest sacrificiu si sper ca totul sa fie bine", a concluzionat Potec, prezenta, ieri, la lansarea celei de-a doua editii a programului "Pot ajuta?", initiat de MOL Romania, care ofera peste 100.000 de euro pentru promovarea tinerelor talente din sportul romanesc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.