Cel mai important grup de presa de afaceri din Germania, "Handelsblatt" - parte a marelui conglomerat media Verlagsgruppe Georg von Holtzbrink - intra pe piata din Romania, in parteneriat cu Realitatea-Catavencu, prin cotidianul
"Business Standard".
Acest parteneriat se va desfasura in mai multe etape si va presupune, pentru inceput, colaborare stransa intre noul cotidian "Business Standard" si cotidianul german "Handelsblatt" - cea mai importanta publicatie economica si financiara din Germania.
"Acest acord transmite un semnal important privind interesul nostru de a investi pe viitor, in acest domeniu, si in Romania, asa cum o facem deja si in alte tari din regiune, printre care Polonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Bulgaria sau Rusia. Pentru Romania, am ales parteneriatul cu Realitatea-Catavencu, unde am gasit buni profesionisti, care au lansat deja produse extrem de interesante" a declarat Dr. Michael Stollarz, Group Head of Investment Management la Verlagsgruppe Handelsblatt.
Primul numar al cotidianului Business Standard va fi prezentat maine seara, in cadrul evenimentului MoneyFest 2007, organizat de grupul Realitatea-Catavencu. Verlagsgruppe Handelsblatt are 60 de ani de experienta in presa financiara si de afaceri si publica peste 100 de titluri in Germania si Europa Centrala si de Est. Cifra de afaceri din 2006 a fost de 291 milioane de euro. (C.S.)