Deputatii au discutat, ieri, pe articole, 48 de proiecte de lege, dar nu au adoptat niciunul din lipsa de cvorum. Dupa desbaterile pe articole, presedintele de sedinta, Bogdan Olteanu, a constatat lipsa numarului de voturi necesare votului final. Int
Deputatii au discutat, ieri, pe articole, 48 de proiecte de lege, dar nu au adoptat niciunul din lipsa de cvorum. Dupa desbaterile pe articole, presedintele de sedinta, Bogdan Olteanu, a constatat lipsa numarului de voturi necesare votului final. Intrucat deputatii nu vor lucra in cadrul plenului sau comisiilor incepand de miercuri pana lunea viitoare, pe motiv ca se va inchide circulatia pe strazile din jurul Palatului Parlamentului din cauza organizarii unui circuit auto, votul final asupra proiectelor de lege dezbatute ieri va fi dat saptamana viitoare. Printre proiectele de lege discutate pe articole s-a numarat si o initiativa de modificare a Legii 90/2003, privind vanzarea catre partidele politice a spatiilor pe care acestea le folosesc drept sedii.
Deputatii au fost de acord cu prevederea ca, in cazul in care partidele sunt in imposibilitatea de a cumpara spatiile destinate sediilor, din cauza retrocedarii acestora, sa poata cumpara sediile inchiriate ulterior de la stat. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.