Presedintele executiv al lui CFR s-a declarat bucuros pentru faptul ca gruparea clujeana a reusit sa "deranjeze" in sezonul 2006/2007 ierarhiile obisnuite din Liga I, asigurandu-si matematic, cu doua etape inainte de finalul campionatului, prezent
Presedintele executiv al lui CFR s-a declarat bucuros pentru faptul ca gruparea clujeana a reusit sa "deranjeze" in sezonul 2006/2007 ierarhiile obisnuite din Liga I, asigurandu-si matematic, cu doua etape inainte de finalul campionatului, prezenta in Cupa UEFA si cel putin locul trei.
"Este cea mai frumoasa zi din viata mea. Este al doilea moment important din viata acestui club, care are 100 de ani. Am demonstrat ca, jucand corect, putem sa terminam pe podium si sa deranjam ierarhiile din Liga I. Am invatat multe in acest sezon, mai ales sa nu avem rau de inaltime", a spus Muresan. La randul sau, finantatorul gruparii ardelene, Arpad Paszkany, a declarat ca traieste un sentiment la fel de frumos ca in urma cu trei ani, cand CFR a promovat in primul esalon. "Este o performanta deosebita pentru echipa faptul ca a ajuns pe podium. Nu prea mai am sperante pentru locul doi, pentru ca este greu de crezut ca Steaua se mai poate impedica", a spus Paszkany. CFR si-a asigurat matematic prezenta in Cupa UEFA, dupa ce a invins luni seara, pe teren propriu, cu 2-1 (1-0), pe Gloria Bistrita, in etapa a 32-a a Ligii I. Cu doua etape inainte de finalul sezonului, CFR are 63 de puncte, sapte mai multe decat Rapid, echipa aflata pe locul patru. Astfel, gruparea ardeleana va participa cel putin in Cupa UEFA, alaturi de castigatoarea Cupei Romaniei, care se va decide intre Rapid si "Poli" Timisoara. CFR pastreaza insa sanse de a ocupa locul doi, care i-ar asigura prezenta in turul II preliminar al Ligii Campionilor, avand cu doua puncte mai putin decat Steaua, echipa aflata in prezent pe locul doi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.