Dell si-a imbogatit gama de solutii Energy Smart prin lansarea a trei noi sisteme Latitude, D630,D830 si D531, care ofera anumite configuratii, in conformitate cu standardul Energy Star 4.0.Noile produse vin sa sustina strategia companiei de a oferi

Dell si-a imbogatit gama de solutii Energy Smart prin lansarea a trei noi sisteme Latitude, D630,D830 si D531, care ofera anumite configuratii, in conformitate cu standardul Energy Star 4.0.Noile produse vin sa sustina strategia companiei de a oferi clientilor solutii eficiente din punct de vedere energetic.
Prin extinderea ofertei de solutii Energy Smart lansate in septembrie 2006 pe anumite sisteme desktop pentru companii, Dell le permite clientilor sa reduca costurile si consumul energetic la nivelul intregii companii.
"Dell a dezvoltat solutiile Energy Smart pentru a micsora impactul pe care il are utilizarea tehnologiilor IT asupra mediului si pentru a scadea costurile companiilor", a declarat Lena Pripp-Kovac, corporate responsability manager Dell EMEA.

Performanta crescuta cu 15%

Dotate cu tehnologii wireless de ultima generatie, cu acumulatori de capacitate extinsa si optiuni avansate de stocare, precum si cu cele mai recente procesoare Intel, Latitude D630 si D830 permit o crestere a performantei de pana la aproximativ 15%, precum si o autonomie de pana la 9,4 ore.
Compania a anuntat, de asemenea, lansarea in urmatoarele saptamani a notebook-ului Latitude D430 si a sistemului Dell Precision M4300, ambele bazate pe cele mai noi procesoare Intel, iar in aceasta toamna Dell va lansa sistemul D630c bazat pe tehnologia Centrino.
Noile produse Latitude ofera optiuni diverse de stocare, inclusiv drive-uri solid state (SSD) bazate pe tehnologie flash, caracterizate de performanta, fiabilitate si durabilitate. Clientii Dell pot opta, de asemenea, pentru hard drive-uri criptate, beneficiind astfel de securitate maxima fara compromisuri in materie de performanta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.