Antrenorul italian al lui CFR a declarat ca este cu atat mai bucuros de faptul ca echipa sa si-a asigurat calificarea in Cupa UEFA, cu cat nimeni nu ar fi crezut ca ardelenii pot realiza aceasta performanta. Bergodi a mai spus ca nu a primit inca o o
Antrenorul italian al lui CFR a declarat ca este cu atat mai bucuros de faptul ca echipa sa si-a asigurat calificarea in Cupa UEFA, cu cat nimeni nu ar fi crezut ca ardelenii pot realiza aceasta performanta. Bergodi a mai spus ca nu a primit inca o oferta de prelungire a contractului cu CFR.
"A fost un meci frumos cu Gloria si sunt multumit pentru baieti, pentru ca au obtinut un rezultat istoric pentru Cluj. Vreau sa multumesc si celor din club pentru ca in cele opt luni de cand sunt aici am avut o colaborare foarte buna si am scris impreuna o pagina istorica. Nimeni nu ne-a dat nici un cadou in acest campionat, am obtinut totul singuri. Sa-mi cautati si mie pe cineva care sa fi crezut, atunci cand am venit eu la echipa, ca vom ajunge in Cupa UEFA, ba chiar cu doua etape inainte de finalul campionatului", a spus Bergodi, care a mentionat ca oficialii lui CFR nu i-au propus inca prelungirea contractului scadent la finalul sezonului, dar care contine o optiune de prelungire ce poate fi activata unilateral de club. "Clubul este cel care trebuie sa vina cu o oferta, nu eu trebuie sa vorbesc despre contract. Eu mi-am realizat obiectivul si ii felicit pe jucatori. Sper sa aflu inainte de a pleca in vacanta care este situatia mea", a spus Bergodi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.