Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) intentioneaza sa incheie un contract de consultanta pentru elaborarea strategiei de privatizare a Societatii Nationale (SN) a Sarii, proiect estimat la 3,74 mil. lei (1,14 mil. euro), potrivi
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) intentioneaza sa incheie un contract de consultanta pentru elaborarea strategiei de privatizare a Societatii Nationale (SN) a Sarii, proiect estimat la 3,74 mil. lei (1,14 mil. euro), potrivit unui anunt al institutiei. Cei interesati vor trebui sa ofere servicii pentru elaborarea strategiei de privatizare a SN a Sarii si consultanta financiara si juridica in perioada procesului de privatizare. Potrivit Mediafax, procedurile de atribuire a contractului vor incepe in a doua jumatate a lunii iunie. SN a Sarii, cu capital integral de stat, aflata in portofoliul AVAS, a realizat in 2005 o cifra de afaceri de 146 mil. lei si un profit de circa 635.000 lei, la un numar de angajati de 2.338 persoane. Capitalul social al societatii este de 40,9 mil. lei, fiind detinuta de stat, prin AVAS. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.