Allianz-Tiriac Asigurari a obtinut, in primul trimestru al acestui an, venituri din prime brute subscrise in crestere cu 22% fata de aceeasi perioada din 2006, pana la 98 mil. de euro, pe fondul avansului inregistrat de vanzarea de polite auto si ras
Allianz-Tiriac Asigurari a obtinut, in primul trimestru al acestui an, venituri din prime brute subscrise in crestere cu 22% fata de aceeasi perioada din 2006, pana la 98 mil. de euro, pe fondul avansului inregistrat de vanzarea de polite auto si raspundere civila, a anuntat ieri compania.
O evolutie importanta s-a constatat pe segmentul vanzarilor de asigurari de tip unit-linked, in crestere cu 80% in primul trimestru fata de aceeasi perioada din 2006. In ceea ce priveste asigurarile generale, subscrierile realizate in primele trei luni ale anului au atins 90 milioane de euro, cu aproape 19 mil. euro mai mult fata de primul trimestru al anului anterior.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.