Un mic targ de altadata, devenit astazi capitala moderna a unei tari europene, Bucurestiul va intampina cu farmecul aparte, cu parfumul sau unic. Bulevarde largi, constructii imbracate in sticla, dar si cladiri cu o arhitectura eleganta, monumente im
Un mic targ de altadata, devenit astazi capitala moderna a unei tari europene, Bucurestiul va intampina cu farmecul aparte, cu parfumul sau unic. Bulevarde largi, constructii imbracate in sticla, dar si cladiri cu o arhitectura eleganta, monumente impunatoare, muzee si teatre, toate fac parte din spiritul acestui oras.
Hotel Marshal este un hotel boutique clasic, situat in zona ultracentrala a Bucurestiului, in spatele Teatrului National, vizavi de Curtea Suprema de Justitie si la doar 20 min. departare de Aeroportul International "Henri Coanda". Designul stilizat al camerelor combina mobilierul clasic si elegant cu facilitati moderne in urmatoarea structura: 18 camere twin, 6 camere cu pat matrimonial, 3 camere duble superior si 2 apartamente.
Apartamentele dispun, in plus fata de camera standard, de un living generos, decorat cu rafinament, iar baile spatioase sunt imbracate in marmura.
Confortul este numitorul comun si de aceea, de la camerele standard pana la apartamente, toate sunt echipate cu: acces cu cartela magnetica, climatizare si detectoare de fum, cablu TV, doua telefoane directe, dintre care unul in baie, sonorizare in baie, acces la internet, tv si computer cu LCD, uscator de par, halat si papuci de baie, paturi mari cu saltele confortabile, lenjerie de aceeasi calitate cu cea existenta la renumitul hotel de 7* din Dubai.
Hotel Marshal ofera servicii de prima clasa tuturor oaspetilor sai: parcare pazita si gratuita pentru 30 de masini, 24 de ore de supraveghere video interioara, ascensor pentru persoane, mic dejun inclus in tariful camerei, room service 24 de ore, apel de trezire, seif la receptie, pastrare bagaje, tastatura pentru PC, acces la presa locala, receptionare si transmitere fax, transfer catre si de la aeroport, la cerere, inchirieri masini, curatat, spalat si calcat lenjerie, aparat de lustruit pantofi, tur al Bucurestiului, asistenta in procurare de bilete la teatru sau evenimente, istoric clienti pentru servicii personalizate. De la salonul vitrat, bucataria deschisa si terasa incantatoare, Marshal este cu adevarat un restaurant de exceptie. Bucatele pregatite cu ingrediente proaspete, gatite in fata dumneavoastra, fac parte dintr-o selectie de preparate din bucataria romaneasca si internationala.
Terasa moderna, cu 60 de locuri, este inconjurata de verdeata si pomi fructiferi. Ea este acoperita, creand astfel un adapost pentru arsita zilelor de vara. Stilul este eclectic, imbinand armonios gratarul argentinian, cu barul ultramodern, intreaga ambianta fiind completata de muzica Bucurestilor de altadata.
O sala multifunctionala cu 50 de locuri este locul perfect pentru conferinte, seminare, traininguri, intalniri manageriale, conferinte de presa. Sala este dotata cu echipamente moderne audio-video, microfoane, flip-chart si internet de mare viteza.
Pentru diversele evenimente organizate de companii, terasa sau salonul superior se poate folosi si ca loc privat pentru masa de pranz, cina sau pauze de cafea.

Articol realizat cu sprijinul Marshal Turism / www.marshal.ro


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.