Autoritatile romane vor fi sprijinite de cele spaniole pentru combaterea coruptiei din Politia de Frontiera (PFR) si Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), cu sprijinul Directiei Generale Anticoruptie (DGA), printr-un proiect Phare in valoare de 800.
Autoritatile romane vor fi sprijinite de cele spaniole pentru combaterea coruptiei din Politia de Frontiera (PFR) si Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), cu sprijinul Directiei Generale Anticoruptie (DGA), printr-un proiect Phare in valoare de 800.000 euro, care se va desfasura timp de un an. Seful Directiei Generale Anticoruptie (DGA), Irinel Paun, a afirmat ieri, cu ocazia prezentarii proiectului "Masuri anticoruptie pentru Politie de Frontiera si Vama", ca acesta are drept obiectiv "detectarea" actelor de coruptie interna din cele doua structuri.
Proiectul, in valoare totala de 800.000 euro, din care 700.000 euro provin din fonduri Phare, a inceput in luna martie si se va desfasura timp de un an, urmand sa aiba cinci componente. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.