Stefan Banica Jr. da drumul la distractie. Sub titlul "Toata lumea danseaza'', artistul concerteaza in cinci orase din tara. Spectatorii din Bacau (2 iunie), Tulcea (4 iunie), Constanta (6 iunie), Galati (8 iunie) si Iasi (10 iunie) vor avea parte, t
Stefan Banica Jr. da drumul la distractie. Sub titlul "Toata lumea danseaza'', artistul concerteaza in cinci orase din tara. Spectatorii din Bacau (2 iunie), Tulcea (4 iunie), Constanta (6 iunie), Galati (8 iunie) si Iasi (10 iunie) vor avea parte, timp de doua ore, de un show total, pentru ca din playlist-ul concertului nu vor lipsi piese precum Veta, Toata lumea danseaza, Danseaza baba sau Dirty Dancing. "As vrea ca publicul care vine la spectacol sa lase toate grijile si toate problemele acasa si timp de 2 ore sa cante si sa danseze cu noi. Oameni buni, nu uitati sa votati cu prezenta voastra un concert care da startul unei veri in pasi de dans", declara artistul.
Alaturi de Stefan Banica Jr. va fi prezent si baletul emisiunii "Dansez pentru tine", care promite momente coregrafice spectaculoase. Biletele vor avea preturi accesibile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.