Vodafone a ales capitala Ungariei pentru a-si plasa centrul de servicii, de unde se vor realiza procedurile si tranzactiile financiare la nivel de grup, a anuntat gigantul britanic al telefoniei mobile. Centrul face parte din strategia pentru trei an
Vodafone a ales capitala Ungariei pentru a-si plasa centrul de servicii, de unde se vor realiza procedurile si tranzactiile financiare la nivel de grup, a anuntat gigantul britanic al telefoniei mobile. Centrul face parte din strategia pentru trei ani a Vodafone de reducere a costurilor la nivel de grup. "Centrul de servicii va realiza tranzactii simple, precum plata in conturi sau a unor facturi, astfel ca angajatii Vodafone se vor putea concentra mai mult pe analiza si pe strategiile de afaceri", a spus Vodafone intr-o declaratie. Centrul va costa 9 miliarde de forinti si, in momentul in care va deveni operational, va ingloba circa 700 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.