Sony Ericsson, producatorul care a pus bazele dezvoltarii de smart phone-uri, dezvaluie modelul P1, noul membru al seriei P. "Sony Ericsson P1 reprezinta o evolutie a seriei P, pentru ca dezvolta cele mai bune atribute ale predecesorilor sai", a afir
Sony Ericsson, producatorul care a pus bazele dezvoltarii de smart phone-uri, dezvaluie modelul P1, noul membru al seriei P. "Sony Ericsson P1 reprezinta o evolutie a seriei P, pentru ca dezvolta cele mai bune atribute ale predecesorilor sai", a afirmat Steve Walker, Head of Product marketing la Sony Ericsson. "In acelasi timp, se observa imbunatatiri importante ale designului, vitezei si performantei bateriei". Conceput pe structura modelelor precedente, Sony Ericsson P1 contine o varietate de solutii de push e-mail si aplicatii de navigare pe Internet, cat si conectivitate prin UMTS si Wireless LAN.
Functioneaza cu sistemul de operare Symbian (v9.1) si UIQ 3.0, o platforma deschisa care ofera potential complet pentru aplicatiile multimedia dezvoltate de operatori, posesori de con inut si producatori terti de software.
Pe scurt, P1 este un dispozitiv la fel de subtire ca orice telefon standard, dar care ofera solutii flexibile pentru lucru.
Sony Ericsson P1 ofera abilitatea de a manevra e-mail-urile firmei sau pe cele personale, contactele sau datele din calendar oriunde ne-am afla. Ofera o gama larga de servicii de push-mail, incluzand Exchange ActiveSync si BlackBerry Connect 4.0, si permite stergerea de la distanta a e-mail-ului si a datelor PIM in cazul unei situatii critice, cum ar fi pierderea sau furtul telefonului. Sony Ericsson P1 permite citirea si editarea de documente in timpul deplasarilor, fie Microsoft Word, PowerPoint sau Excel. De asemenea, permite sincronizarea cu computerul si accesarea agendei telefonice a firmei cu ajutorul telecomenzii. Atat UMTS, cat si WLAN ofera atat viteza mare pentru navigarea pe Internet si descarcarea de fisiere, cat si e-mail, pentru a nu simti lipsa desktop-ului de la locul de munca. Sony Ericsson P1 dispune si de VoIP pentru apelurile prin intermediul Internetului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.