Patru romani, doi barbati si doua femei, au fost retinuti sambata dupa-amiaza in timp ce incercau sa vanda un bebelus de doua luni intr-o parcare a hypermarketului La Couronne, din apropiere de Angouleme, in sud-vestul Frantei, relateaza site-urile
Patru romani, doi barbati si doua femei, au fost retinuti sambata dupa-amiaza in timp ce incercau sa vanda un bebelus de doua luni intr-o parcare a hypermarketului La Couronne, din apropiere de Angouleme, in sud-vestul Frantei, relateaza site-urile televiziunilor TF1 si France 3. Toti patru, in varsta de circa 20 de ani, au fost arestati preventiv, in timp ce presupusa mama si fetita ei, nascuta in martie, au fost internate intr-un spital din oras, au declarat duminica surse din cadrul politiei. Deocamdata nu a fost luata nicio decizie referitoare la bebelus, a carui stare de sanatate este buna, potrivit politiei. Analize ADN sunt in curs de efectuare pentru a confirma daca nou-nascutul este intr-adevar copilul unuia dintre cupluri.

Alerta a fost declansata sambata dupa-amiaza de o clienta, care a fost abordata de romani in timp ce se afla intr-o galerie comerciala a unui hypermarket de la periferia localitatii Angouleme. Suspectii se pare ca n-ar fi mentionat si suma pentru care erau dispusi sa vanda bebelusul, potrivit marturiei cliente i. Aceasta a anuntat imediat serviciul de securitate al magazinului. Potrivit cotidianului regional Sud-Ouest, romanii, care au incercat sa fuga la bordul unei furgonete, au fost blocati in parcarea aceluiasi hypermarket de un paznic, care i-a urmarit la bordul autoturismului sau 4X4 pana la sosirea politiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.