Consortiul condus de Royal Bank of Scotland, care vrea sa preia banca olandeza ABN Amro, va face o declaratie a intentiilor sale inaintea datei de 27 mai, a anuntat grupul financiar belgiano-olandez Fortis. "RBS va face o noua declaratie privitoare l
Consortiul condus de Royal Bank of Scotland, care vrea sa preia banca olandeza ABN Amro, va face o declaratie a intentiilor sale inaintea datei de 27 mai, a anuntat grupul financiar belgiano-olandez Fortis. "RBS va face o noua declaratie privitoare la intentiile lor inainte de intrunirea extraordinara a actionarilor ABN Amro de la data de 27 mai, la sfarsitul unei perioade de 30 de zile de la anuntul facut de RBS la data de 27 aprilie", a spus directorul financiar Gilbert Mittler, la o conferinta. Presedintele bancii britanice Barclays a precizat ca nu are niciun fel de motiv ca sa modifice oferta de preluare pentru banca olandeza ABN Amro, in pofida concurentei puternice din partea consortiului condus de Royal Bank of Scotland.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.