Nokia, liderul pietei mondiale a productiei de telefoane mobile, in functie de vanzari, a anuntat, vineri, cea mai mare comanda din istoria companiei finlandeze, pentru livrarea unor terminale in valoare de peste 2,5 miliarde de dolari firmei China P
Nokia, liderul pietei mondiale a productiei de telefoane mobile, in functie de vanzari, a anuntat, vineri, cea mai mare comanda din istoria companiei finlandeze, pentru livrarea unor terminale in valoare de peste 2,5 miliarde de dolari firmei China Postel.
Comanda China Postel, cel mai mare distribuitor angro de telefoane mobile de pe piata locala, ar putea implica livrarea a peste 20 milioane de unitati, dar unele dintre acestea au fost deja vandute, intrucat acordul acopera intregul an 2007, potrivit analistilor.
La sfarsitul anului 2006, Nokia detinea in China, a doua mare piata mondiala, dupa SUA, o cota de peste 35%, conform firmei de cercetare de piata GfK.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.