Mii de bucuresteni au ales sa se bronzeze si sa se balaceasca in acest sfarsit de saptamana la strand. Convinsi de canicula anormala din aceasta perioada, atat Primaria, cat si particularii au umplut bazinele cu apa si au deschis strandurile mai dev
Mii de bucuresteni au ales sa se bronzeze si sa se balaceasca in acest sfarsit de saptamana la strand. Convinsi de canicula anormala din aceasta perioada, atat Primaria, cat si particularii au umplut bazinele cu apa si au deschis strandurile mai devreme decat se asteptau. La unele bazine, intrarea a fost gratuita. Mai putin pregatite au fost hypermarketurile, care n-au comandat creme de protectie solara sau alte produse estivale.

O apa tocmai buna sa te racoresti pe cele 34 de grade Celsius de afara, un loc unde sa pui prosopul si o senzatie de vacanta timpurie. Asta au cautat si au gasit mii de bucuresteni care au aflat ca s-a deschis sezonul de balaceala. Cele mai multe stranduri au fost primitoare si au lasat chiar intrarea libera. La “Ciurel” de pilda, erau ieri peste doua mii de oameni zambitori care incercau sa prinda primul bronz de Bucuresti din 2007. Bazinele erau pline, iar terasele din complex lucrau la capacitate maxima.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.