Vara torida anuntata pentru acest an reprezinta un motiv de bucurie pentru Altex, care estimeaza vanzari duble de aparate de aer conditionat comparativ cu anul trecut. "Desi sezonul aparatelor de aer conditionat se afla la inceput, vanzarile au inreg
Vara torida anuntata pentru acest an reprezinta un motiv de bucurie pentru Altex, care estimeaza vanzari duble de aparate de aer conditionat comparativ cu anul trecut. "Desi sezonul aparatelor de aer conditionat se afla la inceput, vanzarile au inregistrat valori spectaculoase. Astfel, volumele vanzarilor la aparatele de aer conditionat, raportate pana in acest moment, sunt echivalente cu cele inregistrate pe tot parcursul anului trecut. Avand in vedere aceasta evolutie, ne asteptam ca in acest an vanzarile aparatelor de aer conditionat sa fie cel putin duble fata de cele afisate in 2006", au spus reprezentanti ai Altex, citati de NewsIn. Compania nu a precizat numarul exact al unitatilor vandute, dar a tinut sa asigure ca nu va majora preturile aparatelor de aer conditionat, ci va oferi clientilor diverse reduceri pe perioada verii.
De asemenea, Altex intentioneaza sa obtina anul acesta 10% din piata de televizoare cu plasma si LCD, prin vanzarea a cel mult 18.000 de unitati marca Myria, potrivit reprezentantilor companiei. Produsele marca Myria (gama de calculatoare desktop, sisteme portabile si accesorii) au fost lansate vineri, in cadrul CERF, de catre CES, membra a grupului
Altex. In ceea ce priveste cifra de afaceri si profitul, grupul Altex a inregistrat anul trecut o scadere la ambele categorii.
Profitul a scazut usor, iar cifra de afaceri s-a diminuat fata de 2005 cu 20%, pana la 220 milioane euro. Pentru 2007, Altex si-a propus consolidarea cotei de piata si atingerea unei cifre de afaceri cel putin egala cu cea din 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.