Grupul franco-american de echipament pentru telecomunicatii, Alcatel Lucent, a anuntat o pierdere de operare in primul trimestru, din cauza costurilor fuziunii transatlantice, de 13,4 miliarde de dolari, si a estimat ca vanzarile vor creste cu 10% in
Grupul franco-american de echipament pentru telecomunicatii, Alcatel Lucent, a anuntat o pierdere de operare in primul trimestru, din cauza costurilor fuziunii transatlantice, de 13,4 miliarde de dolari, si a estimat ca vanzarile vor creste cu 10% in al doilea trimestru fata de primul. Alcatel-Lucent, al doilea mare furnizor mondial de echipament de telecomunicatii, a anuntat o pierdere de operare de 244 milioane euro in primele trei luni ale acestui an, fata de un profit de 246 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut. Grupul estimeaza o crestere a vanzarilor anuale intre 4 si 6% la un nivel constant al cotelor de schimb valutar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.