Sorin Simion Foto: „Argesul” Pitesti
O instanta a Judecatoriei din Pitesti a pus, ieri, capat procesului de divort dintre cunoscutul fotbalist Vali Nastase si sotia sa, Andreea. Potrivit sentintei, casatoria dintre cei doi, care a d
Sorin Simion Foto: „Argesul” Pitesti
O instanta a Judecatoriei din Pitesti a pus, ieri, capat procesului de divort dintre cunoscutul fotbalist Vali Nastase si sotia sa, Andreea. Potrivit sentintei, casatoria dintre cei doi, care a durat aproape un deceniu, a fost desfacuta din vina ambelor parti, in ciuda marturiei unui alt fost fotbalist, Jean Vladoiu, care a precizat ca toti banii in casa ii aducea Nastase, rolul sotiei sale fiind mai mult acela de a-i cheltui. Instanta l-a obligat pe Vali Nastase la plata unei pensii alimentare de 2000 de euro lunar, pana ce fetita sa va deveni majora, si i-a fixat fotbalistului un program riguros de vizitare a copilului. Vali Nastase a debutat in fotbal la Gloria Bistrita, in 1993. S-a remarcat la FC Arges, dupa care a ajuns la Dinamo, unde a prins inclusiv cateva selectii in echipa nationala. Din Ştefan cel Mare, fundasul poreclit „Pepene” s-a transferat in Italia, la Genoa. Dupa ce a mai jucat la Palermo si la Bolgna, actualmente Nastase este om de baza in defensiva lui Ascoli. In tar a fotbalistul are si o mica afacere: un popas turistic in comuna Mihaesti, situata la jumatatea distantei dintre Pitesti si Campulung Muscel.

Mititelu, facut carne de mici la Timisoara

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a fost agresat de mai multi suporteri olteni, vineri seara, in discoteca Zambara din Timisoara, oras unde urma sa se dispute partida dintre Poli si Universitatea. Martori oculari au povestit pentru NewsIn ca totul a pornit de la un conflict pe care unul dintre bodyguarzii lui Mititelu l-a avut cu un fan al Universitatii prezent in local. Nervosi, suporterii olteni care se aflau in discoteca, printre care Gabi „Blondu” si Ovidiu „Postasu”, au iesit afara, unde au mai chemat in ajutor mai multi fani ai lui Poli Timisoara cu care se aflau in relatii bune. In momentul in care Adrian Mititelu si garzile sale de corp au iesit din discoteca, intre grupul patronului si cel al suporterilor a izbucnit un conflict.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.