Festivalul de Moda de la Iasi s-a incheiat joi seara fara niciun fel de surpriza, desi publicul a batut recordul la capitolul prezenta. Manechinele si organizatorii pareau ca se grabesc sa termine odata cu saptamana modei la Iasi (care a durat de fa
Festivalul de Moda de la Iasi s-a incheiat joi seara fara niciun fel de surpriza, desi publicul a batut recordul la capitolul prezenta. Manechinele si organizatorii pareau ca se grabesc sa termine odata cu saptamana modei la Iasi (care a durat de fapt trei zile). Cele 16 colectii au „curs“ una dupa alta intr-un ritm foarte alert, iar printre designerii invitati s-a aflat si o creatoare finlandeza, Viola Odorrisima. S-au remarcat colectiile George Hojbota (foto), Lena Criveanu, Carmen Secareanu, Andreea Tincu, Lucian Pop, acesta din urma venind cu socanta colectie, cu iz comunist, numita „Pravda“. „Am plecat de la revolutia bolsevica, de la Lenin, de la simbolurile comuniste“, a spus Lucian Pop. Irina Schrotter a spus ca, in urmatoarele doua saptamani, o parte din designerii care au fost la festival vor avea cate o tinuta reprezentativa expusa intr-o minigalerie la Moldova Mall.

Botezatu a preferat Saptamana Modei de la Atena


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.