Oana Pellea si Alexandra Maria Lara vor fi prezente la gala de deschidere a TIFF de la Sibiu, la proiectia filmului "I Really Hate My Job", alaturi de regizorul peliculei, Olivier Parker, scenarista Jennifer Higgie si producatorii Andrew Higgie si Do
Oana Pellea si Alexandra Maria Lara vor fi prezente la gala de deschidere a TIFF de la Sibiu, la proiectia filmului "I Really Hate My Job", alaturi de regizorul peliculei, Olivier Parker, scenarista Jennifer Higgie si producatorii Andrew Higgie si Dominique Saville, anunta organizatorii. Editia din 2007 a TIFF se va desfasura in premiera anul acesta in doua orase, atat la Cluj-Napoca, in perioada 1-10 iunie, cat si in Capitala Culturala Europeana, Sibiu, intre 4 si 10 iunie. Filmul "I Really Hate My Job", va rula in deschiderea festivalului de la Sibiu alaturi de o alta premiera, cea a coproductiei Romania/Germania "Cocosul decapitat", in regia lui Radu Gabrea si Marjan Vajda. La festival vor rula si filmele romanesti ce vor participa in acest an la Cannes, "4 luni, 3 saptamani, 2 zile" de Cristian Mungiu si "California dreamin’ (nesfarsit)" de Cristian Nemescu. Peliculele vor fi difuzate in programul "Zilele Filmului Romanesc", atat la Cluj cat si la Sibiu. La proiectia filmului "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" vor fi prezenti regizorul si actorii principali.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.