Rapid a terminat la egalitate din nou cu multe goluri, 3-3 acasa cu Otelul, dupa ce a condus cu 2-0 in minutul 10 si cu 3-2 in minutul 82. O gafa a lui Edel in final l-a adus pe Jula in pozitia de a egala si a declansat furia in Giulesti. Echipa lui
Rapid a terminat la egalitate din nou cu multe goluri, 3-3 acasa cu Otelul, dupa ce a condus cu 2-0 in minutul 10 si cu 3-2 in minutul 82. O gafa a lui Edel in final l-a adus pe Jula in pozitia de a egala si a declansat furia in Giulesti. Echipa lui Razvan Lucescu a primit iarasi trei goluri, dupa intalnirile cu Steaua, Gloria, Dinamo (campionii au marcat chiar de patru ori) si CFR, iar fanii au navalit dupa meci la vestiare, reluand refrenul care parea uitat, "Va alergam pe linii!".
"Cand va prindem, va rupem picioarele!", le-au strigat suporterii jucatorilor care urcau in autocar cu capetele plecate. Gheorghe Raducanu, zis Gigi Corsicanu, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, si liderul galeriei, Petre Stefan, au reusit sa intre la vestiare si l-au bruscat pe Vali Badoi, reprosandu-i ca a luat mai demult bani de la Gigi Becali. "Sunteti niste vanzatori, niste mercenari nenorociti, ne bagati in pamant", "Ati luat bani de la Gigi Becali sa pierdeti campionatul" si "Ne este rusine ca am ajuns sa ne inscriem in Intertoto", le-au strigat fanii rapidisti. Singurul jucator care a vorbit cu suporterii a fost Ionel Ganea, care a urmarit meciul cu Otelul din tribuna.
"Tu si cu Maldarasanu sunteti liderii la echipa, ati mai luat titlul cu Rapid, pune-ti bataia pe ei. Ne este rusine sa mai mergem la Timisoara, la finala Cupei, mai bine trimitem echipa de tineret", i-au spus fanii lui Ganea. "Lucescu, du-te, ba, si lasa-ne, du-te la Brasov, in B", a fost mesajul pentru antrenorul Razvan Lucescu. "Noi suntem prostii satului, suntem prostii prostilor, prostii Romaniei. Suporterii au motive sa fie suparati. Este normal cand faci 3-3 acasa cu Otelul. Au dreptate. Vom vorbi cu ei, pentru ca este nevoie sa purtam o discutie si vom incerca sa ne reabilitam", a explicat capitanul Vasile Maftei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.