"Am facut o analiza a ceea ce s-a intamplat, am vazut inca o data meciul si acea sponsorizare de doua milioane nu o mai dau, pentru ca nu vreau! Mai bine le-o dau celor care au jucat in a doua repriza. Dumnezeu a batut pe CFR! Toata viata, cand am sa
"Am facut o analiza a ceea ce s-a intamplat, am vazut inca o data meciul si acea sponsorizare de doua milioane nu o mai dau, pentru ca nu vreau! Mai bine le-o dau celor care au jucat in a doua repriza. Dumnezeu a batut pe CFR! Toata viata, cand am sa-i vad pe Rednic si Lobont, am sa le strang mana puternic, ca la barbati adevarati. Lor si celor care au jucat in a doua repriza", a afirmat Gigi Becali, care a dat de inteles ca, in opinia sa, nu toti dinamovistii "si-au dorit victoria". Referitor la speculatiile ca le-ar fi dat deja dinamovistilor 500.000 de euro pentru victorie, Gigi Becali a precizat: "Visati 500.000! Ati innebunit? Ce, dai bani sa-si apere corect sansele? Sa dai mita? Maine-poimaine vine DNA si ma aresteaza de la palat!". Totusi, Gigi Becali a oferit si o alta varianta: "Numai 500 de mii m-a costat? Doua milioane! Atat. Dar sa stiti ca nu am cumparat nici un meci in viata mea, ca pot fi arestat pentru asa ceva. Poate am dat prima de doua milioane de euro la echipa mea, daca ma intreaba DNA-ul!". Altfel, Gigi Becali i-a criticat dur pe suporterii care au scandat impotriva sa si a spus ca de acum incolo se vor face abonamente doar la tribuna zero. "M-am umilit pentru Steaua si m-am jertfit pentru ca Steaua sa ajunga pe locul doi", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.