Considerand ca echipele CS Dinamo au fost defavorizate de arbitrii in fazele finale din acest sezon, comandantul Marcel Popescu (foto) a declarat, ieri, ca este posibil ca unele sectii de la sporturile de echipa sa fie desfiintate. "Echipele CS Dinam
Considerand ca echipele CS Dinamo au fost defavorizate de arbitrii in fazele finale din acest sezon, comandantul Marcel Popescu (foto) a declarat, ieri, ca este posibil ca unele sectii de la sporturile de echipa sa fie desfiintate. "Echipele CS Dinamo au ratat obiectivele din acest sezon si din cauza arbitrajelor. Cel mai recent exemplu este de la baschet, unde am ratat calificarea in finala in urma unui rezultat influentat de arbitri, care au si fost pedepsiti de FRB. Dar pentru noi, ce folos? Obiectivul era calificarea in finala! De aceea, trebuie sa spun ca acest tip de probleme ne conduce la o situatie nefericita: desfiintarea unor sectii de sporturi de echipa, printre care si baschetul", a spus suparat Marcel Popescu, adaugand ca aceleasi probleme au mai existat la polo si volei. "In aceste conditii, chiar daca e vorba de echipe cu traditie si rezultate bune de-a lungul anilor, vom fi nevoiti sa renuntam la ele. Avem probleme financiare, dar cu acestea ne putem lupta. Cu arbitrii, insa, nu", a concluzionat comandantul CS Dinamo. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.