"Secretul de stat este inacceptabil atunci cand este vorba de incalcari ale drepturilor omului" - Dick Marty, raportor pentru APCE
54,9% oraseni
Gradul de urbanizare al Romaniei este de 54,9%, comparabil cu al Albaniei, care este d
"Secretul de stat este inacceptabil atunci cand este vorba de incalcari ale drepturilor omului" - Dick Marty, raportor pentru APCE
54,9% oraseni
Gradul de urbanizare al Romaniei este de 54,9%, comparabil cu al Albaniei, care este de 47%. In acest timp Belgia inregistreaza un grad de urbanizare de 97%, iar Marea Britanie de 90%.
Cuvantul lui Macovei
Ex-ministrul Macovei a promis presei in ianuarie 2005, imediat dupa instalare, ca va ordona un control la DGPA si ca va publica rezultatele lui. Nu s-a tinut de cuvant.
Vorba analistului
"Rusia adopta pozitii ferme fata de Uniune si in zona Marii Negre, anuntand mari proiecte regionale <<alternative>> la cele elaborate la Bruxelles" - Ion Bogdan Lefter.
Ramanem sub monitorizare
"Mecanismul de cooperare si verificare va fi utilizat in continuare pentru monitorizarea progreselor inregistrate de Romania" (Raportul Comisiei Europene)
Presedintele vrea sa-si schimbe avionul
Basescu ar putea sa nu mai zboare cu avionul lui Ceausescu, un Boeing 707, construit in 1974. Daca CSAT va aproba, acesta va fi inlocuit cu unul dintre cele doua Airbus A 310 ale TAROM.
Deputatii juristi, de acord cu legea abilitarii
Comisia juridica din Camera Deputatilor a decis sa mentina raportul initial pentru proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare.
Borcea: "Rednic e regele!"
Oficialul dinamovist a declarat ca se teme de venirea lui Hagi la Steaua, dar crede ca "Puriul" poate castiga inca un titlu cu Dinamo.
CSU Ploiesti va juca in ULEB Cup
Echipa masculina de baschet CSU Asesoft Ploiesti va evolua, in premiera, in ULEB Cup, singura competitie continentala profesionista.
Cuplul favorit
Printre cei care au beneficiat de bani publici cu ajutorul lui Traian Basescu se numara si celebrul cuplu Elena Udrea - Dorin Cocos
Sizemore, cinci luni dupa gratii
Actorul american Tom Sizemore, condamnat, luni, la 16 luni de inchisoare dupa ce a recunoscut ca s-a drogat, va petrece cel mult cinci luni dupa gratii, a anuntat judecatorul care s-a ocupat de caz.
Mii de note de 10 in Suceava
Mai mult de jumatate dintre candidatii la Bac' din judetul Suceava au obtinut note de 9 si 10. Un numar de 1660 de candidati au obtinut note de 10.
Acuzatiile lui Silaghi
Radu Silaghi il acuza pe edilul Adrian Inimaroiu ca gestioneaza intr-un mod prost banul public, dar si ca vrea sa organizeze licitatii cu dedicatie.
Hai la targ!
Maine, la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" se deschide Targul de Sfintii Petru si Pavel, unde vor fi prezenti peste 150 de mesteri populari.
Tren de viteza
Ministerul Transporturilor vrea o linie de cale ferata de mare viteza, cu trenuri
care sa poata circula cu peste 250 km/h.
Contestatie amanata
Contestatia privind plecarea in Siria a sotiei lui Hayssam Omar, Adela Omar, cu cei sapte copii ai cuplului, va fi judecata in 10 iulie, de catre Tribunalul Capitalei.
Teheranul asteaptA Washingtonul
"Iranul asteapta un raspuns din partea SUA in legatura cu o eventuala continuare a discutiilor pe tema securitatii Irakului" - ministrul de externe iranian Manouchehr Mottaki.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.